Sex og det hele

Sex og det hele

Hurra, vi er mennesker! De store skabere her på planeten. Når vi ellers ikke lige er optaget af at ødelægge vores livsgrundlag, skaber vi det mest vidunderlige mellem og omkring os: Papirservietter, børn, kunst, musik, fodbold, hårprodukter, zumba, filosofi og de fedeste biler! Og vi kommunikerer som ingen andre levende væsner – selvom vi nu også er gode til at misforstå hinanden.

Mennesker kommer i to forskellige (!) udgaver: Mænd og kvinder. Her kommer sex som bekendt ind i billedet. Sex, en naturlig drift mod at skabe børn, der kan være forbundet med de mest udsøgte lystfølelser. Og som nærer kærlighed på alle planer imellem det maskuline og det feminine. Hvor kun fantasien sætter grænser.

Så hvordan får man et godt liv med det hele, inklusive sex? Man må forstå hinandens behov. En sådan gensidig forståelse er ikke mindst en udfordring mellem mænd og kvinder.

Her kan jeg hjælpe som sexolog, individuelt eller som parterapeut. Udgangspunktet er den gode, opklarende samtale og målrettethed i form af en lang række praktiske tiltag tilpasset behovet.

*

Første times konsultation koster kr. 400,- for en person, 650,- for par. Hvis du/ I er tilfredse herefter, koster det 700,- i timen for en person og 1200,- for par.

Ring gerne 2588 1215 for at høre nærmere!

Sexolog Michael Zittergong Bonnesen
Ørnevej 78, st th
2400 København NV

Recent Posts